Bernatski dopinguskandaaliga seotud endine kaugushüppaja

20. jaanuar 2014, 08:26

Viljandi omaaegne tippsportlane, kergejõustiklane Priit Soosaar on Vitali Bernatskile raha üle kandnud.

Ulatusliku dopinguvahendamise üles tunnistanud Tartu arst Vitali Bernatski andis Eesti Päevalehele veel oma pangaväljavõtteid, millest selgub, et kahel korral on talle 3000-kroonise ülekande teinud ka omaaegne tuntud kergejõustiklane, kaugushüppaja Priit Soosaar. Ülekanded on tehtud 2000. aasta 28. märtsil ja 8. aprillil.

Bernatski apteegiarvetelt on näha, et 2000. aastal maksis näiteks üks ampull kasvuhormooni 920 krooni. Bernatski on ka varem kinnitanud, et tema dopinguklientide seas oli nii tippsportlasi, maakonna tasemel kõvasid tegijaid kui ka harrastajaid.

Loe pikemalt Eesti Päevalehest.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    16. April 2014, 14:06
    Otsi:

    Ava täpsem otsing