Mida hüvitatakse eurosaadikutele?

1706-aripaev 17. veebruar 2014, 08:58

Ainsana avalikustas Eesti eurosaadikutest oma mullused kuluhüvitised Indrek Tarand, kes sai kuluhüvitisi kokku 150 051 eurot ehk umbes 12 500 eurot kuus. Eurosaadiku palk on 6200 eurot kuus.

Eurosaadikute kuluhüvitiste sees on reisikulud, lähetuste päevarahad, Eesti europarlamendiliikmete büroo ülalpidamiskulud kui ka eurosaadiku külalisgruppide reisi-, majutus- ja söögikulud, kirjutas Eesti Päevaleht.

Uudisteportaal Delfi üritas kuu aja jooksul välja selgitada, kui palju maksti Eesti eurosaadikutele möödunud aastal hüvitist. Viis eurosaadikut ehk Kristiina Ojuland, Vilja Savisaar-Toomast, Ivari Padar, Tunne Kelam ja Siiri Oviir leppisid kokku, et varjavad avalikkuse eest oma kuluhüvitiste suurust. 

Loe edasi Eesti Päevalehest.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    19. February 2014, 12:31
    Otsi:

    Ava täpsem otsing