Koduapteek vahetas nime

27. veebruar 2014, 12:54

Eelmise aasta aprillis rahvusvahelise kaubamärgi all BENU Apteek tegutsenud apteegikett viis oma ärinime uue kaubamärgiga vastavusse ja tegutseb nüüd varasema OÜ Koduapteek asemel BENU Apteegi nime all.

BENU Apteek Eesti OÜ tegevust koordineeriva Tamro Eesti jaemüügijuhi Kaidi Kelti sõnul hakkasid kõik ettevõttele kuuluvad 81 apteeki kasutama BENU kaubamärki.

BENU on üleeuroopaline apteeke ühendav kaubamärk, mille all tegutseb üle 700 apteegi kokku seitsmes Euroopa riigis. BENU Apteek Eesti OÜ kuulub ravimite hulgimüügifirmale Tamro, mille suuromanik on Euroopa juhtiv hulgimüügikontsern Phoenix Group, mis tegutseb 23 Euroopa riigis. BENU Apteekides töötab Eestis 290 inimest.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
27. February 2014, 12:56
Otsi:

Ava täpsem otsing