Klient kaebas end purju jootnud kasiino kohtusse

Raido Neemre 07. märts 2014, 20:40

Üks mängur kaebas Las Vegase kasiino kohtusse peale 500 000 dollari kaotamist blackjacki ja pai gow mängus, väites, et ta ei peaks oma võlga tasuma, kuna ta jäi tänu mängupõrgule purju. 

52-aastane Mark Johnston kaebab Downtown Grandi kasiino kohtusse, kuna kasiino pakkus mehele tasuta alkohoolseid jooke ja laenas raha kui mees oli ennast purju joonud.

Johnstoni kohtuhagi kohaselt serveeriti talle umbes 20 jooki kasiinosoleku ajal. Tema advokaat Sean Lyttle väitis, et fakt, et kasiino laseb kellelgi, kes on purjus, kulutada nii suure hulga raha, on ennekuulmatu.

Enne Sin Citysse saabumist anti Johnstonile 250 000 dollarit krediiti, mida suurendati 500 000 dollarile ajal, mil ta mängis, seisab hagis.

Kui Johnstoni hagi on edukas, võib kogu Las Vegase hasartmängutulu ohtu sattuda.

Ameerika Hasartmängu Assotsiatsioon (AGA) 2013. aasta kasiino meelelahutuse uuring paljastas, et 2012. aastal töötas USA kasiinodes 332 075 inimest, kasiinod maksid 8,6 miljardit dollarit hasartmängumaksu ning teenisid 37,34 miljardit dollarit mängutulu.

AGA märkis, et 23 osariigis, kus on kasiinod, on 13-s lubatud pakkuda klientidele tasuta alkoholi. Seega mitte kõikides osariikides ei ole tasuta alkohol lubatud ja enamus külastajatest tarbib alkoholi vastutustundlikult või ei joo üldse.

AGA ei toeta kasiinode alkoholi pakkumise regulatsioonide karme piiranguid: reguleerivate nõuete ja ettevõtte programmide kombinatsioon on piisav, vältimaks silmnähtavalt purjus klientide sisenemist kasiinosse või nendele mitte alkoholi serveerimiseks.

Nevada Hasartmängu kontrolli nõukogu uurib Downtown Grand kasiino juhtumit, selgitamaks välja, kas kasiino rikkus reegleid või mitte, sõnas nõukogu esimees Karl Bennison.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. March 2014, 20:40
Otsi:

Ava täpsem otsing