Puhkepäev. Kõhutäis rõõmu

21. märts 2014, 00:00

Järgmisel neljapäeval algav Tallinn Music Week (TMW) pakub lisaks muusikanaudingutele ka kõhurõõmu – uksed avab festivali ametlik pop-up-restoran ja erimenüüd pakuvad ka mitmed teised söögikohad.

Märtsikuu viimasel nädalavahetusel pealinna vallutav muusikafestival kaasab festivaliprogrammi 16 pealinna söögikohta ning avab oma festivali pop-up-restorani 26.–29. märtsini Disaini- ja Arhitektuurigaleriis.

Maitsvad ampsud saadaval südaööni. Pop-up-restoranist saab tänavuse festivali peakontor ja kohtumispaik. Toitu valmistab seal parimast kodumaisest toorainest Ants Uustalu, kelle kokakunsti saab muidu nautida igal nädalal Raplamaal Ööbiku Gastronoomiatalus. Restorani sisekujunduse loob sisekujundaja Ott Kangur.

“Meie menüü on lihtne, hea ja mõnus. Hoolitseme ka selle eest, et festivalikülalised hilistel õhtutundidel maitsvat värsket toitu saaksid,” lubas Uustalu, sest lahti ollakse kolmapäevast laupäevani kella 12–01. Lisaks on võimalik galeriis asuvas restoranis nautida igal õhtul kell 18 elavat muusikat.

Tallinna restoranid pakuvad erimenüüd. Lisaks pakuvad “TMW maitsed” restoranifestivalil erimenüüd sellised söögikohad nagu Gloria, Kalamajas hiljuti avatud Diip, Nordic Hotel Forumi restoran Monaco, Hiina teemaja ja restoran Cha Dao, baar-bistroo Kukeke, Cru, F-hoone, Sesoon, Leib Resto ja Aed, Neh jpt.

Restoranide puhul on tänavu luubi all iga restorani olulisim väärtus ja hing – peakokk, kes paneb festivali ajaks kokku oma lemmiktoorainetest koosneva TMW erimenüü. Restoranide eripakkumistega saab tutvuda TMW veebilehel www.tmw.ee/food. Samuti on seal üleval lühiintervjuud peakokkadega, kes räägivad oma toidufilosoofiast ja muusikaeelistustest.

 

Toit

  • TMW Food

26.–29.03 Tallinnas
Erimenüüd pakuvad TMW pop-up-restoran, Cha Dao, Cru, Diip, F-hoone, Gloria, Hetk, Kaerajaan, Kohvik Sesoon, Baar Bistroo Kukeke, Leib Resto ja Aed, Monaco, NEH, NO99, SfääR, Till & Kummel, Von Krahli Aed.
www.tmw.ee/food

 

Tasub teada

  • Streat Helsinki

21.–22.03 Helsingis
Helsingi Tänavatoidufestivalil pakuvad tänavatoidurestoranid südalinnas kõigile huvilistele põnevaid roogasid. Ettevõtmise eesmärk on lisaks hõrkude roogade pakkumisele aidata tõsta tänavatel ja kioskites müüdava toidu kvaliteeti ja sortimenti. 
www.streathelsinki.com

  • A Taste of Stockholm

4.–8.06 Stockholmis
Juuni alguses toimuval festivalil serveerivad Stockholmi parimad restoranid nii traditsioonilisi Rootsi roogasid kui ka eksootilisi palu maailma köögist. Pakutakse kohalikke saaduseid ja tooteid.
www.smakapastockholm.se/english

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
20. March 2014, 16:31
Otsi:

Ava täpsem otsing