Marta Jaakson • 23. aprill 2014 kell 6:28

Suursaadik: Vene eriüksused ja salateenistused sekkuvad

On hulk tõendeid, et Venemaa eriüksused ja salateenistused sekkuvad Ukraina idaosas jätkuvatesse separatistlikesse sündmustesse ning kohale on saadetud erioperatsioonide rühmad, kinnitas Ukraina suursaadik Eestis Viktor Krõžanivski ERR-ile

Erinevalt detsembri-veebruarikuisest Euromaidanist Kiievis pole tegu kohaliku ülestõusuga, vaid täiemahulise Ukraina-vastase agressiooniga väljastpoolt, kirjutas Viktor Krõžanivski Postimehes.

"Venemaa arvab, et on leidnud lollikindla sõjapidamise viisi – mitte kutsuda asju nende õigete nimedega ja tõde kindlalt eitada. Kuid vale on vale ja agressioon on agressioon – ükskõik, kuidas Venemaa seda ka ei nimetaks ja kui palju tolmu Vene propagandamasin üles ei keerutaks," toonitas ta ERR-ile.

Hetkel kuum