Suursaadik: Vene eriüksused ja salateenistused sekkuvad

Marta Jaakson 23. aprill 2014, 09:28

On hulk tõendeid, et Venemaa eriüksused ja salateenistused sekkuvad Ukraina idaosas jätkuvatesse separatistlikesse sündmustesse ning kohale on saadetud erioperatsioonide rühmad, kinnitas Ukraina suursaadik Eestis Viktor Krõþanivski ERR-ile

Erinevalt detsembri-veebruarikuisest Euromaidanist Kiievis pole tegu kohaliku ülestõusuga, vaid täiemahulise Ukraina-vastase agressiooniga väljastpoolt, kirjutas Viktor Krõþanivski Postimehes.

"Venemaa arvab, et on leidnud lollikindla sõjapidamise viisi – mitte kutsuda asju nende õigete nimedega ja tõde kindlalt eitada. Kuid vale on vale ja agressioon on agressioon – ükskõik, kuidas Venemaa seda ka ei nimetaks ja kui palju tolmu Vene propagandamasin üles ei keerutaks," toonitas ta ERR-ile.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    23. April 2014, 09:28
    Otsi:

    Ava täpsem otsing