Patarei vanglal mitu ostuhuvilist

1321-aripaev 27. mai 2014, 11:38

Ühele Tallinna kõige põnevamale ajaloolisele ehitisele, endisele Patarei vanglale on juba tekkinud "kosilased", kes endist merekindlust endale sooviksid.

„Potentsiaalsete huviliste ring on juba selgunud,“ seletas Riigi Kinnisvara ASi müügijuht Märt Mäe ajalehele Pealinn. „Kandidaatide hulgas on investoreid nii Eestist, Soomest, Rootsist kui isegi Singapurist. Viimased käisid välja mõtte püstitada Patarei juurde tornelamu, aga sellega poleks ilmselt linnavalitsus nõus.“

Viimati oli Patarei vangla hoonekompleks nn aktiivses müügis 2012. a kevadel. Siis taheti selle eest vähemalt 3 mln eurost alghinda. Mäe sõnul oldaks Patarei eest aga juba praegu, ilma uue detailplaneeringuta maksma märkimisväärselt üle 3 mln euro.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    28. May 2014, 13:14
    Otsi:

    Ava täpsem otsing