Tallinn loodab pakkuda tasuta prügiteenust

15. juuli 2014, 14:20

„Eks me tulevikku silmas pidades mõtleme ka sellele, et see on alus tasuta prügiteenusele,“ kommenteeris abilinnapea Arvo Sarapuu Tallinna linna sisenemist jäätmekäitlusärisse.

Mais ostis Tallinna linn Veolialt 1,6 miljoni euro eest välja Tallinna Jäätmete Taaskasutuskeskuse, mida varem tunti Tallinna prügila nime all.

Tallinna linnale oli prügifirma aktsiate omandamine vajalik ka selleks, et tagada jäätmekäitluskoht juhuks, kui erasektori käitluskohad ei suuda mingil põhjusel teenust osutada, kirjutas nüüd ajaleht Pealinn.

Sarapuu sõnul on kavas teha nii, et tulevikus oleks võimalik prügilasse viia absoluutselt kõike. „Kui inimesed õue või maja koristavad või maja remondivad, saavad nad oma asjad prügilasse viia,“ rääkis Sarapuu väljaandele.

Kuna Tallinna linnast sai nüüd ka ametlikult Tallinna Jäätmete Taaskasutuskeskuse ainuomanik, siis muutub ka ettevõtte juhtkond. „Veolia-poolne juhataja läks ära ja me muudame ära ka nõukogu,“ lubas Sarapuu.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
16. July 2014, 22:01
Otsi:

Ava täpsem otsing