Vaata, kellele kuulub täna avatav Lottemaa

1321-aripaev 25. juuli 2014, 14:09

Lottemaa teemapargi omanikeks on seitse toiduainetööstuse ja hulgikaubandusega seotud eraisikut, Lotte filmide autorid Janno Põldma ja Heiki Ernits omanike hulka enam ei kuulu.

Eraisikuist on kõige suurem aktsionär endine Premia Foodsi tegevjuht ning praegune nõukogu aseesimees Kuldar Leis. Lisaks temale kuuluvad omanikeringi Raul Lusti, kes oli üks neljast Põlva Piima töötajast, kes Põlva Piima 2007. aastal hollandlastelt välja ostis ja 2008. aastal Oliver Kruudale müüs. Samuti Elmer Maas, kes on töötanud Riias Laima turundusdirektori ja Gutta tegevjuhina ning juhtinud Eestis logistikafirmat Via 3L.

Lisaks on Marin Närska, Meelis Saaresalu ja Gerli Saaresalu Lottemaasse investeerinud ühisettevõtte SN-Partners OÜ kaudu. Endiselt on omanikeringis ka teemapargi arendamist 2008. aasta alguses alustanud Rein Malsubi ettevõte OÜ Robot.

Loe lisa Pärnu Postimehest.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    01. August 2014, 14:28
    Otsi:

    Ava täpsem otsing