• Jaga lugu:

  Varakahjude hulk kasvas hüppeliselt

  Augustis maksis If Kindlustus klientidele 2142 kahjujuhtumi eest 2,8 miljonit eurot hüvitisi. Varakahjude 50% kasvu taga on hüppeliselt kasvanud piksekahjud.

  Samuti on palju kahjuteateid ka katki läinud telefonidest ning sülearvutitest, vahendas If oma pressiteates.
  Augusti suurimad väljamaksed olid kaskokahjudes ja varakahjudes, kus If korvas vastavalt 1,02 ja 0,92 miljoni euro eest kahjusid. Liikluse kahjusid hüvitati pea 0,69 miljoni ulatuses.
  Varakahjudest teatati möödunud kuul 529 juhul ning nende arv kasvas aastataguse ajaga 51,1 protsendi võrra. Enim mõjutasid varakahjude kasvu piksest ning elektrihäiretest põhjustatud õnnetused, aga ka veeavariid ning koduse vara kindlustusega kaitse all olevate mobiiltelefonide ning sülearvutite kahjud.
  Varakahjud maakonniti: Harjumaa 223, Tartumaa 57, Pärnumaa 51, Ida-Virumaa 34, Lääne-Virumaa 21, Raplamaa 18, Saaremaa 17, Järvamaa 17, Viljandimaa 15, Jõgevamaa 14, Võrumaa 12, Läänemaa 10, Põlvamaa 9, Valgamaa 7, Hiiumaa 4. Väljaspool Eestit teatati varakahjudest 13 korral (peamiselt reisile kaasa võetud sülearvutite ja telefonide kahjud).
  Reisikahjudest anti Ifile teada 225 korral ning seda on 40 protsenti enam, kui möödunud aastal. Õnnetusjuhtumikahjusid registreeriti 166.
  Lõppenud kuul teatati ka 52 koera ja kassi kindlustusega seotud kahjust.
  Autor: 1321-aripaev
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Rasmus Pikkani: ärme investeeri nii, nagu homset ei oleks
Jätkusuutlikule investeerimisele ja pensionifondidele mõtlevad inimesed peaksid lähtuma ennekõike soovist aidata luua endale ning oma järeltulijatele paremat tulevikku, mitte üksnes ahvatlusest haarata kinni järjekordsest uuest ja tulusast investeerimistrendist, kirjutab Luminori Baltikumi pensioniüksuse juht Rasmus Pikkani.
Jätkusuutlikule investeerimisele ja pensionifondidele mõtlevad inimesed peaksid lähtuma ennekõike soovist aidata luua endale ning oma järeltulijatele paremat tulevikku, mitte üksnes ahvatlusest haarata kinni järjekordsest uuest ja tulusast investeerimistrendist, kirjutab Luminori Baltikumi pensioniüksuse juht Rasmus Pikkani.
Tulemuste ootus keris indekseid ülespoole
USA peamised indeksid lõpetasid päeva kergelt rohelises, kui investorid ootavad suure huviga suurte tehnoloogiaettevõtete teise kvartali tulemusi ning Föderaalreservi kohtumist, vahendab Bloomberg.
USA peamised indeksid lõpetasid päeva kergelt rohelises, kui investorid ootavad suure huviga suurte tehnoloogiaettevõtete teise kvartali tulemusi ning Föderaalreservi kohtumist, vahendab Bloomberg.
Raadiohommikus: Tesla teise kvartali tulemustest, Ööd Mirror Houses investeeringust ja e-kaubanduse rekordaastast
Peegelmaju tootev Ööd Grupp sai investeeringu rahvusvahelisest investeerimisfirmalt BBox, et oma tegevust laiendada. Stuudios on külas Öödi üks asutajatest Andreas Tiik, räägime temaga ettevõtte tulevikuplaanidest.
Peegelmaju tootev Ööd Grupp sai investeeringu rahvusvahelisest investeerimisfirmalt BBox, et oma tegevust laiendada. Stuudios on külas Öödi üks asutajatest Andreas Tiik, räägime temaga ettevõtte tulevikuplaanidest.
Automüüjad vaatavad elektrikaubikute käsule altkulmu Lisakulu lööks otse tarbija rahakotti
Kohalikud automüüjad vaatavad kõhklusega kliimaleppele punktile, mille järgi peaks ka kaubaveoks kasutama elektri jõul liikuvaid sõidukeid. See tähendaks nende hinnangul järeleandmisi sõidu pikkuses ja koorma raskuses, aga tõstaks ka veetava kauba hinda.
Kohalikud automüüjad vaatavad kõhklusega kliimaleppele punktile, mille järgi peaks ka kaubaveoks kasutama elektri jõul liikuvaid sõidukeid. See tähendaks nende hinnangul järeleandmisi sõidu pikkuses ja koorma raskuses, aga tõstaks ka veetava kauba hinda.