17 mai 2017

Omniva otsib uue logistikakeskuse ehitajat

Logistikaettevõtte Omniva kuller  Foto: Andras Kralla

Rahvusvaheline posti- ja logistikafirma Omniva otsib uuele Jüri lähedale logistikakeskuse ehitajat. Kavandatav keskus võtab enda alla ligikaudu 13 000 ruutmeetrit ning tuleb Baltikumi kaasaegseim.

Ehitushanke võitja ülesandeks on Omniva logistikakeskuse ja sellega seotud välisvõrkude ning teede ehitamine. Koos kinnistu ning sorteerimistehnoloogiaga investeerib ettevõte uue logistikakeskuse rajamisse kokku ligikaudu 16 miljonit eurot. Uue keskuse tarbeks 70 000ruutmeetrise krundi soetas Omniva mullu.Tootmispoolel asub uues majas tööle umbes 200 ja kontoripoolel 75 inimest. Uude logistikakeskusse plaanib Omniva kolida 2018. aasta sügisel.Omniva kontsern osutab posti-, logistika- ja infologistikateenuseid ning käitleb e-arveid. Kontserni keskmine töötajate arv Balti riikides oli eelmisel aastal 2244 inimest ning mullune käive oli 95,8 miljonit eurot.

Hetkel kuum