• Jaga lugu:

  Põhja-Koreas toimus ajaloo suurim tuumapommikatsetus

  Põhja-Korea liider Kim Jong-unFoto: EPA

  Põhja-Korea teatas täna, et katsetas edukalt tuumarelva, mida on võimeline kandma pikamaarakett.

  Enne riigi ametlikku teadet olid katsetusega kursis juba naaberriigid Jaapan ja Lõuna-Korea, kus seismoloogid registreerisid kunstliku maavärina, vahendab BBC. 
  Pyongyang teatas, et testiti vesinikpommi, mis on mitu korda võimsam kui aatomipomm. Analüütikute hinnangul tuleks neisse väidetesse suhtuda ettevaatusega, end selge on see, et Põhja-Korea tuumavõimekus areneb. 
  Põhja-Korea testis tuumapommi viimati möödunud aasta septembris. Riik on eiranud ÜRO sanktsioone ja rahvusvahelist survet mitte arendada tuumarelvi ja mitte testida rakette, mis võivad jõuda USA maismaale. 
  Lõuna-Korea ilmateenistuse teatel lõi seekordne maavärin 9,8 korda tugevam kui viimase testi ajal. 
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Robert Sarv: palun terve inimese passi
Sportlikud, terved ja karsked inimesed on koroonapandeemia ajal pandud ebamõistliku ja -inimliku surve alla, kirjutab Emerald Legali vandeadvokaat Robert Sarv.
Sportlikud, terved ja karsked inimesed on koroonapandeemia ajal pandud ebamõistliku ja -inimliku surve alla, kirjutab Emerald Legali vandeadvokaat Robert Sarv.
Nasdaqi indeks ainukesena plussis
USA börsil lõppes päev kahetiselt, kui investorid analüüsisid tehnoloogiahiidude tulemusi ning Föderaalreservi avaldust, vahendab Reuters.
USA börsil lõppes päev kahetiselt, kui investorid analüüsisid tehnoloogiahiidude tulemusi ning Föderaalreservi avaldust, vahendab Reuters.
Kooliõed imestavad jokutamise üle laste kaitsesüstimisel
Kuigi haridusministeerium annab soovituse lapsi alates 12. eluaastast koroonaviiruse vastu vaktsineerida, paneb teadmatus ja aeglane tegutsemine koolirahva küsima, kas laste ja noorte vaktsineerimine on ikka riigi jaoks prioriteet.
Kuigi haridusministeerium annab soovituse lapsi alates 12. eluaastast koroonaviiruse vastu vaktsineerida, paneb teadmatus ja aeglane tegutsemine koolirahva küsima, kas laste ja noorte vaktsineerimine on ikka riigi jaoks prioriteet.
Investor plaanib juba 12kordsele tootlusele palju lisa teenida: hind läheb veel üles
Idufirma Actual Reports osak kallines Funderbeamis esimesel kauplemispäeval kümnendiku võrra. Selle hinnaga müües saaks idufirma üks senine omanik ehk kiirendi Startup Wise Guys 12kordse tootluse sisse kasseerida, kuid kiirendi ootab veelgi järsemat hinnatõusu.
Idufirma Actual Reports osak kallines Funderbeamis esimesel kauplemispäeval kümnendiku võrra. Selle hinnaga müües saaks idufirma üks senine omanik ehk kiirendi Startup Wise Guys 12kordse tootluse sisse kasseerida, kuid kiirendi ootab veelgi järsemat hinnatõusu.