Nutirinnahoidja tegi Soome pereisast miljonäri

09. oktoober 2017, 13:40
Nutirinnahoidja välja mõelnud soome pereisa Akseli Reho.
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20171009/NEWS/171009751/AR/0/AR-171009751.jpg

Paarkümmend aastat tagasi nutirinnahoidjaid tootma hakanud soomlane Akseli Reho müüs oma ettevõtmise ameeriklastele ja teenis sellega miljoneid, kirjutas täna Ilta-Sanomat.

Lääne-Soomes Kankaanpääl elava pereisa Akseli Reho deklareeris 2015. aasta eest maksustatavat tulu ligi 5,5 miljonit eurot – summa, mille ta sai oma ettevõtte müügist. Reho asutatud ettevõte Clothing+ leiutas naiste spordirinnahoidja, mis mõõtis sportimise ajal tervisenäitajaid.

Soome väljaanne kirjutab, et tänu miljonitele sai Reho endale veidi puhkust lubada ja pühenduda rohkem perele ja oma kolmele lapsele. Reho kirjeldas, et kui firma omanikuna pidi ta sageli voodilinu vahetama, sest higistas suure stressi tõttu öösiti ja krigistas magamise ajal hambaid, siis nüüd on ta oma elu peremees. Näiteks jalutab ta lapsega kooli – milleks tal varem kunagi aega polnud. Ka leidis ta uuesti üles oma vanad sõbrad ja hakkas nendega lävima.

Oma sõnul on ettevõtte müümisele järgnenud aastane puhkus tema elu parim investeering.

Reho tunnistas väljaandele, et on saanud palju uusi pakkumisi, kuid on neist ära öelnud, sest otsustas veeta aega lastega, kuni ka nooremad lapsed kooli lähevad. Siiski ühele pakkumisele ei suutnud ta vastu panna – ta hakkas tegelema energeetika-innovatsiooniga kohalikus energiafirmas Vatajankosken Sähkö Oy. Ehkki ta oma sõnul ei tea energiast midagi, annab see töö talle võimaluse nuputada, kuidas energiavaldkonnas maailma muuta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
09. October 2017, 13:46

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing