Äripäev • 6. november 2017 kell 7:04

Luminor hakkas ametiühingutega läbi rääkima

Luminor hakkas ametiühingutega läbi rääkima  Foto: PantherMedia/Scanpix

Eesti Finantssektori Töötajate Liit alustas kollektiivlepingu läbirääkimisi Luminor Bank ASiga. Esimene kohtumine toimub täna, teatas liit.

Finantssektori töötajate liit loodab, et kollektiivlepingu sõlmimisega lahenevad töötajate mured seoses ühendpanga loomisega. Kollektiivlepingu sõlmimine tekitab töötajates kindlustunnet ning võimaldab neil keskenduda oma igapäevatööle ja Luminori kasvule, selgitas liit oma pressiteates.

Luminori omanikud, Nordea ja DNB on aastakümneid sõlminud kollektiivlepinguid oma töötajatega põhjamaades ning Eesti töötajad soovivad teha samasugust koostööd oma tööandjaga, lisas finantssektori töötajate liit.

Hetkel kuum