Märt Belkin • 9. november 2017 • 2 min
Jaga lugu:

Ekspress Meedia etteotsa asub senine Tele2 juht

Praegu veel Tele2 Eesti tegevjuhi ametit pidav Argo Virkebau.
Praegu veel Tele2 Eesti tegevjuhi ametit pidav Argo Virkebau.  Foto: Meeli Küttim

Seni Tele2 Eestit juhtinud Argo Virkebau hakkab alates järgmise aasta algusest juhtima Ekspress Meediat.

Virkebau asub meediabrände nagu Delfi, Eesti Päevaleht, Maaleht ja Eesti Ekspress koondavat firmat juhtima alates 2018. aasta esimesest kvartalist, teatas kontserni emafirma Ekspress Grupp börsile. Temast saab nii tegevjuht kui ka juhatuse liige.

Virkebau on alates 2006. aastast olnud ametis Tele2 Eesti ASi juhatuse liikmena ning tema tugev tehnoloogiataust aitab Ekspressi arvates kaasa digitaalmeedia valdkonna arendamisele, seisis pressiteates.

"Olen ühes firmas olnud üle 11 aasta ja mingil hetkel sobib inimesel ka teisi valdkondi proovida ja mõnda teist ettevõtet näha," rääkis Virkebau. Ta kinnitas, et lahkumise taga ei ole konfliktid, kuna muidu poleks teda enam viis kuud Tele2 palgal hoitud.

Millal täpselt Tele2 Eesti juht ametist lahkub ning Ekspress Meedia etteotsa astub, pole veel lõplikult paigas, teada on vaid see, et vahetus tehakse esimeses kvartalis. "Kohe, kui see selgub, siis teavitame," lubas Virkebau.

Uudisest said ka kolleegid Tele2st teada alles nüüd, kuna Ekspress Meedia kui börsifirma osa kohta saavad sellised teated liikuda vaid läbi börsi. Nüüd hakkab telekomifirma uut juhti otsima.

"Olen oma juhiga kokku leppinud, et aitan selleks igati kaasa ja nüüd lähebki see otsing suurelt lahti. Kõik kandidaadid, kes peavad end sobilikuks, on väga oodatud. Mida varem me leiame, seda parem," rääkis Virkebau.

Senine Ekspress Meedia tegevjuht ja juhatuse liige Andre Veskimeister kutsutakse juhatusest tagasi ning ta jätkab Ekspress Grupi juhatuse liikmena, selgub börsiteatest.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt