Alyona Stadnik • 17. veebruar • 2 min
Jaga lugu:

Krüptomüntidega raha teenimise nipid

Foto: Shutterstock

Aastaid krüptomüntidega kaubelnud ja hiljem oma vahetusportaali Paxful loonud Artur Schaback jagas krüptoraha konverentsil nõu, kuidas krüptomüntidega raha teenida.

Schaback ütles, et krüptomünte on mõtet osta ainult siis, kui on kindel plaan. Ja kui hind kukub, ei ole mõtet kohe müüa: vaadake hinda, hoidke ja hind läheb üles, kinnitas ta. Samas hoiatas ta, et uute müntide ostmisel ei tasu olla liiga optimistlik. "Kui bitcoin maksab üle 10 000 euro ja alticoin alla 10 euro, siis see ei ole fakt, et altcoin tõuseb sama palju kui bitcoin," selgitas ta.

Schaback andis kavala nipi, kuidas ICOdega raha teenida. Tuleb leida inimene, kes müüb eelmüügi coin'e. "Ja kohe, kui ICO avalikustatakse, saad mündid maha müüa ja oled juba kasumis," ütles Schaback. Kuidas selliseid inimesi leida? "Vaadake näiteks ICO korraldajate Twitterit," soovitas ta. 

Ta nentis, et paljud teevad investeeringu lubaduse pealt, mida loevad meediast ja foorumitest. 

"Teenimise võimalus on ka see, et kui müüd oma sõpradele ja tuttavatele bitcoine. Ehk sa moodustad oma võrgustiku, kes sind usaldab," lausus ta. 

Täna toimub Äripäeva korraldatav krüptoraha konverents. Konverentsil tõdetakse, et krüptorahaga saab nii raha teenida kui ka raha kaotada. Aga kuidas võita? Milliseid krüptomünte sel aastal valida? Millised trendid krüptorahades valitsevad? Mida teha häkkerite ja maksuametiga? Vahendame uudiseid konverentsilt täna Äripäeva veebis.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt