Liis Amor • 10. august 2018
Jaga lugu:

Eesti idufirmal on vaja emafirmat Ameerikas

Veriffi asutaja Kaarel Kotkas  Foto: Erakogu

Isikutuvastamisega tegeleva Eesti ettevõtte Veriff emafirma on registreeritud USAs ja Eestis tegutsev osa on vaid tütarfirma, ütles ettevõtte juht ja asutaja Kaarel Kotkas.

Veriffi asutaja Kaarel Kotkas tõdes Äripäeva raadiosaates „Ettevõtte edulugu“, et emafirma USAs on Eesti idufirmadele vajalik eelkõige investeeringute kaasamiseks. Samas ütles Kotkas, et Veriffi põhiarendus ja meeskond on ikkagi Eestis, mis tähendab, et firma loodud väärtus jääb kindlasti Eestisse.

Veriff kaasas hiljuti investoritelt 7,7 miljonit dollarit, kusjuures panustajate seas oli tuntud USA näitleja Ashton Kutcher.

Kuidas läks Kaarel Kotkasel kohtumine USA näitleja Ashton Kutcheriga, kes ettevõttesse investeeris? Mida suure rahaga peale hakatakse? Kuidas Veriff üldse sündis? Sellest saab kuulda Äripäeva raadiosaates „Ettevõtte edulugu“ täna kell 13. Saadet juhib Liis Amor.

Jaga lugu:
Hetkel kuum