Äripäev • 2. september 2018 kell 9:30

Teletorni lähedale kerkiv kortermajade arendus tekitab kohalikes vastasseisu

Foto: Meeli Küttim

Arendaja soovib Tallinnasse teletorni juurde Laiaküla asumisse ehitada kuus kolmekorruselist kortermaja, kuid kohalikud elanikud pole rahul ei arenduse suure mahu ega ka parkimiskohtade paigutusega Kloostrimetsa tee äärde, vahendab ERR.

ERRi teatel soovib Kloostrimetsa tee 70b ja 70c kohta algatatud detailplaneeringu seletuskirja kohaselt Skill Kapital OÜ ehitada Laiaküla asumisse 2,78 hektarile kuni kuus kolmekorruselist 63 korteriga elamut, millest viies hoones oleksid korterid ja ühes lisaks korteritele ka äripinnad.

Lisaks majade juures olevatele elanikele ette nähtud parkimiskohtadele on kavas rajada 14 parkimiskohta Kloostrimetsa tee äärde.

Sellise plaaniga pole aga rahul kohalikud elanikud, kellest 114 on andnud allkirja ettepanekutele, et arenduse mahtu vähendataks ja tehtaks muudatusi parkimiskohtade kavandamises.

Loe pikemalt ERRi portaalist.

Hetkel kuum