Äripäev • 9. september 2018 • 1 min
Jaga lugu:
Eesti lähiriikidest avati Ikea viimati Lätis. Mööblipood avas uksed 30. augustil.   Foto: Reuters/Scanpix

Sahinad: Ikea võib tulla Jürisse

Delfi kirjutab, et umbes pooleteise kuu pärast võib Ikea välja tulla teatega, millal Eestis pood avatakse. Väidetavalt on suuresti teada ka selle asukoht - soodsat kodusisustust müüva hiigelketi esindust plaanitakse Rae valda, Jürisse.

Pooleteise nädala eest Riias avatud Ikeas ütles kaupluseketi juhatuse liige Hanspeter Zurcher, et Ikea tuleb kindlasti järgmisena ka Eestisse. "Praegu ei ole teada aga aeg, millal pood avatakse. Hetkel käivad läbirääkimised poe detailide osas," rääkis Zurcher siis.

Kinnisvararingkondades räägitakse aga juba kindlas kõneviisis, et Ikea tuleb just Jüri ringi lähedusse.

Loe edasi Delfist.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt