• E-residentsuse programmi juht Kaspar Korjus üritab e-residentsusele leida senisest suuremat väljundit.Foto: Andras Kralla
  Jaga lugu:

  E-residentsus otsib abi uuest lahendusest

  Eesti e-residentsuse programm on astumas järgmist arengusammu – valmimas on veebiplatvorm, mille abil saavad Eesti ettevõtjad hakata e-residentidele või nende abil pakkuma oma tooteid ja teenuseid üle maailma, kirjutab Postimees.

  "On plaanis, et eestlased saaksid e-residentsuse kogukonna veebikeskkonna abil ühendust võtta e-residentidega kõikjal maailmas, pakkuda neile oma teenuseid, jagada oma ettevõtte kohta infot, et leida partnereid ja kliente, saada teadmisi, kuidas muuta oma ettevõte rahvusvahelisemaks ja teha kaugtööd," ütles e-residentsuse programmi juht Kaspar Korjus Postimehele.
  Korjuse sõnul hakkab see olema osa üldisemast programmi eesmärkide ülevaatamise protsessist, mida asjaosalised ise võtavad kokku nimega e-residentsus 2.0.
  E-residentsuse programmi juht ütles, et alates kevadest on nad koostöös presidendiga ühe laua taha kutsunud nii valitsuse esindajad, pangaliidu, finantsinspektsiooni, maksuameti, justiitsministeeriumi, rahandusministeeriumi, Eesti Panga ja paljud teised.
  E-residentsuse uuendamise aruteludeni viis teadmine, et programmi ärimudel ei ole veel piisavalt selge.
  Pikemalt saab lugeda Postimehest.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Anu Ruul: kestliku innovatsiooni võimalikkusest Maal – kümme sammu maailmalõpust eemale
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
USA aktsiaturg: Nasdaq pani langusnädalale punase punkti
Tehnoloogiaaktsiaist pungil Nasdaqi liitindeks lõpetas börsinädala 2,72 protsendise kukkumisega; languses olid ka kõik teised peamised USA börsiindeksid.
Tehnoloogiaaktsiaist pungil Nasdaqi liitindeks lõpetas börsinädala 2,72 protsendise kukkumisega; languses olid ka kõik teised peamised USA börsiindeksid.
Raadiohitid: ühe Eesti panga juhtimisviga ja uus Tuul Tallinna börsil
Lõppeval nädalal puistasid raadioeetrisse tarkuseteri ettevõtja Indrek Neivelt, kes analüüsis kahe Eesti panga konkurentsi, Swedbank Eesti juht Olavi Lepp, kes rääkis spetsialistist juhiks kujunemisest, ning elektritõukeratta jagamisteenuse Tuul kaasasutaja Kristjan Maruste, kelle sõnul hakkab ettevõte lähiajal Tallinna börsilt kaasama võlakirjadega finantseeringuid.
Lõppeval nädalal puistasid raadioeetrisse tarkuseteri ettevõtja Indrek Neivelt, kes analüüsis kahe Eesti panga konkurentsi, Swedbank Eesti juht Olavi Lepp, kes rääkis spetsialistist juhiks kujunemisest, ning elektritõukeratta jagamisteenuse Tuul kaasasutaja Kristjan Maruste, kelle sõnul hakkab ettevõte lähiajal Tallinna börsilt kaasama võlakirjadega finantseeringuid.
Ossinovski vastane ei jäänud kohtu otsusega rahule
Läti ärimees Ilja Gertšikov, kelle Riia esimese astme kohus jättis ilma kosmeetikatootja Dzintars kaubamärgiõigustest, mille kohus määras Oleg Ossinovski ostetud ettevõttele, on otsuse edasi kaevanud, kirjutab Leta.
Läti ärimees Ilja Gertšikov, kelle Riia esimese astme kohus jättis ilma kosmeetikatootja Dzintars kaubamärgiõigustest, mille kohus määras Oleg Ossinovski ostetud ettevõttele, on otsuse edasi kaevanud, kirjutab Leta.