Äripäev • 23. november 2018 kell 7:20

Liisa Oviir hakkab advokaadibüroo nõunikuks

Liisa Oviir ministriametis.  Foto: Raul Mee

Endine ettevõtlusminister Liisa Oviir asub Maria Mägi Advokaadibüroos tööle nõunikuna, nõustades eelkõige rahvusvaheliste kaubanduslepingute läbirääkimiste ja sõlmimise küsimustes ja ühingu juhtimises.

Maria Mägi Advokaadibüroo juhtivpartner vandeadvokaat Maria Mägi-Rohtmets märkis pressiteate vahendusel, et Oviiri kogemuste pagas ja väliskaubanduse korraldamise tundmine kulub büroole hädasti ära. “Turul toimuv on tihedalt seotud konkurentsi ja hangetega, seega saab tema nõustatav valdkond olema laiem,” teatas ta.

"Perekonnaõiguses, eelkõige lastega seotud küsimustes, on õigusabi eluliselt vajalik. Tunnen juba mõnda aega, et selle kaudu saaksin midagi ühiskonnale tagasi anda selle eest, et minul on läinud hästi,” põhjendab Oviir oma valikuid pressiteates.

Liisa Oviir lõpetas 2000. aastal Tartu Ülikooli õigusteaduse alal, on töötanud Tallink Grupis juristina (1998–2008), Eesti Energia juhtiva juristina (2008–2015) ja ettevõtlusministrina (2015–2016).

Hetkel kuum