Pille Ivask • 9. jaanuar • 1 min
Jaga lugu:
Uudised
Ainult tellijale

Trumpi müüri-kõne kujunes sisutuks

USA presidend Donald Trump pidas kõne ovaalkabinetis.   Foto: Reuters/Scanpix

Kui Hiina ja USA vahelised kaubanduskõnelused venisid ka kolmandasse päeva, on ameeriklaste tähelepanu hoopis president Donald Trumpi ovaalkabinetist tehtud telepöördumisel, mis ei pakkunud midagi uut.

Trump pidas oma ametiaja jooksul esimest korda kõne Ovaalkabinetis ning seda kandis üle pea iga USA telekanal. Midagi suurt siiski ei sündinud - Trump tuli välja juba varem kuuldud statistika ja mõtetega ning USA demokraatide vastaste väljaütlemistega, kirjutab Bloomberg.

Täispikkuses näevad seda lugu Äripäeva tellijad.

Oled tellija, kuid ei pääse lugema?Vaata siia

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt