Jaanus Vogelberg • 10. jaanuar • 1 min
Jaga lugu:
Uudised
Ainult tellijale

Eesti 200 annetuste lõviosa tuli tuntud ärimeestelt, Vabaerakonnal riigilt

Eesti 200 asutamine  Foto: Andras Kralla

Erakondade rahastamise järelevalve komisjoni (ERJK) andmetest selgub, et neljandas kvartalis toetasid Eesti 200 peamiselt ärimehed. Kokku laekus kuuelt eraisikult kaheksa annetust - nimelt annetasid Priit Alamäe ja Indrek Nuume erakonnale lausa kaks korda.

Eesti 200 juhatuse liige, IT-ärimees Alamäe annetas nii 3. kui 21. detsembril 15 000 eurot. LHV juhatuse liige Nuume annetas novembri lõpus 15 000 ja detsembris veel 5000 eurot. Hannes Tamjärv andis erakonnale 5000 ning Cataran Holding OÜ juhatuse liige Tarmo Tamm 10 000 eurot.

Täispikkuses näevad seda lugu Äripäeva tellijad.

Oled tellija, kuid ei pääse lugema?Vaata siia

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt