Äripäev • 24 veebruar 2019

DPD laiendab pakiautomaatide võrgustikku

Eelmise aasta suvel jõudis DPD pakiautomaat Türile, olles üks paljudest aasta jooksul lisandunud uutest masinatest Eestis.  Foto: Dmitri Kotjuh, Järva Teataja / Scanpix

Transpordi- ja logistikaettevõte DPD suurendab käesoleval aastal oma pakiautomaatide arvu Eestis ligi poole võrra, aastaga lisandub 32 pakiautomaati, misjärel on ettevõttel 114 pakiautomaati ning 40 pakipoodi, kirjutab Äripäeva teemaveeb kaubandus.ee.

"Kui eelmisel aastal lisandunud 50 pakiautomaadi paigaldamisega jõudsime lõpule novembris, siis selle aasta esimesi uusi pakiautomaate saame paigaldama hakata ilmselt juba mais ning asukohtade puhul lähtume ikka sellest, kus vajadus on kõige suurem ja milline on olnud klientide tagasiside," selgitas DPD Eesti tegevjuht Remo Kirss. "Kindlasti lisame laienemisega oma võrgustikku mitu uut väikesemat asulat ning tihendame ka oma kohalolu suuremates linnades."

Uusi automaate paigaldatakse juurde ka Lätis ja Leedus, kus DPD võrgustik täieneb kokku 65 pakiautomaadi võrra. Kogu Baltikumis olevate DPD pakiautomaatide arv kasvab sellega ligi 300 masinani ning koos DPD Pickup võrgustikuga liitunud pakipoodide ja Cleveroni pakirobotitega on DPD Pickup punkte Baltikumis kokku ligi 500.

Pikemalt saab lugeda kaubandus.ee-st.

Hetkel kuum