Kristjan Pruul • 3. märts kell 11:55
Uudised
Ainult tellijale

Itaalia teeb majandusele mitmemiljardise kaitsesüsti

Üksikud turistid kõnnivad üle Veneetsia Püha Markuse väljaku, USA kandis Põhja-Itaalia riikide nimekirja, kuhu reisimine ei ole soovitatav.  Foto: AP/Scanpix

Koroonaviirusest räsitud ja majanduslangusse rühkiva Itaalia valitsus on otsustanud võtta ette 3,6 miljardi euro suurune abipakett ettevõtete turgutamiseks, Euroopa Liit vähemalt esmapilgul selle vastu ei ole.

Rahandusminister Roberto Gualtieri väljapakutud abiprogramm lisandub juba varem väljakuulutatud 900 miljoni euro suurusele toetusele koroonaviirusest kõige rohkem pihta saanud aladele Põhja-Itaalias. Sellest 650 miljonit eurot kulutatakse Itaalia ekspordi toetamiseks, kirjutas Bloomberg.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum