Äripäev • 19. mai kell 13:28
Uudised
Ainult tellijale

Raadiohommikus: TTÜ uus rektor, kriis kindlustuse peeglis, erakondade rahaasjad

Tallinna Tehnikaülikooli senine rektor Jaak Aaviksoo (vasakul) annab töö üle uuele rektorile Tiit Landile 1. septembril.  Foto: Veiko Tõkman

Hommikuprogrammi tuleb külla Tallinna Tehnikaülikooli vastvalitud rektor Tiit Land. 1. septembril uude ametisse astuvalt mehelt küsime, mida tähendab liikumine ühe akadeemilise organisatsiooni juhi kohalt teisele – oli ju Land pikalt Tallinna Ülikooli rektor.

Lisaks uurime, milline peaks olema ülikooli ja ettevõtjate suhe, kuidas loodab uus rektor inseneriharidust propageerida, ülikooli rahastada, ja loomulikult laseme selgitada, kas tuleb öelda "TalTech" või "TTÜ".

    Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum