Pille Ivask • 20. märts 2017 kell 18:26

Uberist lahkus tippjuht

Uber  Foto: epa

Uber teatas, et alles kuus kuud tagasi ametisse asunud ettevõtte president Jeff Jones on otsustanud lahkuda, vahendab MarketWatch.

Jonesi tööülesannete hulka kuulus nii Uberi presidendiks olemine kui samal ajal ka globaalse turunduse ning klienditoe töö eest vastutamine.

Uberi juht Travis Kalanick teatas, et Jones otsustas töölt ise lahkuda. Kuigi mõnel pool arvatakse, et Jonesi otsus on seotud Kalanicki teatega, et viimane tahab leida ka tegevjuhi, kes tal Uberit vedada aitaks, väitis Kalanick, et nii see siiski ei ole. “Pärast seda, kui me teatasime, et otsime tegevjuhti, jõudis Jeff (Jones – toim) raskele otsusele, et ta ei näe oma tulevikku Uberis,” kirjutas Kalanick töötajaile.

Jones alustas tööd Uberis kuus kuud tagasi. Varem töötas Jones Targetis turundusjuhina ning enne seda oli ta samal ametipostil rõivafirmas Gap. Toona oli Kalanick Jonesi saabumise üle väga uhke ning teatas, et kuna turundus on muutumas üha olulisemaks, otsustas ettevõte enda ridadesse kaasata nõnda eduka juhi nagu Jeff Jones.

Hetkel kuum