Äripäev • 16. juuni 2018 • 1 min
Jaga lugu:

Hans H. Luik ostis Ekspress Grupi aktsiaid

Hans H. Luik (paremal) Äripäeva kontori avamispeol.  Foto: Andras Kralla

Ekspress Grupi suuromanik ja nõukogu liige Hans H. Luik on alates mai lõpust ettevõtte aktsiaid juurde ostnud, selgub finantsinspektsiooni börsiemitentidega seotud isikute tehingute registrist.

Luigele kuuluv ettevõte HHL Rühm OÜ on ajavahemikus 31. mai kuni 12. juuni soetanud kaheksa tehinguga ühtekokku 27 225 börsifirma osakut, makstes ühe aktsia kohta keskmiselt pisut alla 1,34 euro. Reedel sulgus aktsia Tallinna börsil 1,35 eurol.

Viimati ostis Luik Ekspress Grupi aktsiaid juurde mullu detsembris. "Olen "õngitsenud", kuid ostnud näpuotsaga," kommenteeris ta siis. "Tahan osta rohkem, ent kahjuks ei müü keegi suuremaid aktsiakoguseid."

Läinud nädalal toimunud aktsionäride üldkoosolekul kinnitas Ekspress Grupp dividendiks 7 senti aktsia kohta. Et Luigele kuulub ligi 58 protsenti Ekspress Grupist, saab ta tänavu dividendi ligikaudu 1,2 miljonit eurot.

Käesoleval aastal on Ekspress Grupi aktsia hind Tallinna börsil kerkinud 8% võrra. Tallinna börsi üldindeks on samal perioodil kerkinud 2,3% jagu.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt