investor Toomas • 3. jaanuar • 1 min
Jaga lugu:
Investor Toomas
Ainult tellijale
Investor Toomas soovib uueks aastaks suuremat portfelli.  Foto: Anti Veermaa

Minu uusaastalubadused

Kuigi parimat tootlust teenivad vähemalt ühe leviva tarkuse järgi inimesed, kes pole eluküünla kustumise tõttu saanud turgudel emotsionaalseid otsuseid teha, peaksin elava inimesena kindlasti ühtteist lõppenud aastast kõrva taha panema.

Aasta lõpp pakkus mulle üksjagu närvipinget nagu minu suurest aastakokkuvõttest lugeda saab. Hinge kinni hoides ootasin aastanumbri vahetumist ja lootsin, et oktoobri kuu alguses nähtud 15 protsendilisest aastatootlusest aasta lõpuks miskit ikka alles jääks.

Täispikkuses näevad seda lugu Äripäeva tellijad.

Oled tellija, kuid ei pääse lugema?Vaata siia

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt