Jaga lugu:
Investor
Ainult tellijale

Kui vedur jääb nõrgaks

Trend on sinu sõber – aga ainult nii kauaks, kuni see pöördub. Ja siin mina mõtlengi, et millal pöördub Facebooki ja tema sõprade trend.

Kiiremini, kõrgemale – Amazoni loojale Jeff Bezosele kuulub ka Blue Origin, mis flirdib mõttega inimestele kosmoseturismi pakkuda.  Foto: Scanpix

Kevadel sattus mu portfelli aktsia, mille ma viimastel aastatel järjekindlalt ära olen põlanud – Facebook. Aga oleme ausad, mida sain ma teha? Tahtsin kasvu ja sain ka. Alates ostuhetkest on see toonud mulle eurodes arvestatuna 39% kasumit. See on hea, aga tahaksin teada, mis edasi saab.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Jaga lugu:
Hetkel kuum