investor Toomas • 31. oktoober 2018 kell 3:00
Investor
Ainult tellijale

Võitsin börsi peaauhinna

Investor Toomasel on põhjust naftatootjale tänulik olla.  Foto: EPA

Nüüd tuleb kalendrisse rist teha: börsitähed on liikunud niimoodi, et kuidagimoodi on tänavu plussi jäänud vaid käputäis maailma börse ja just need on ka minu portfellis esindatud.

Kui oktoobrikuu jooksul on Standard & Poors 500 indeks, millega mulle ennast võrrelda meeldib, kukkunud 10%, siis minu portfell pole kaotanud protsentigi. Individuaalselt vaadates on üksikud aktsiad langenud küll tublisti – Apranga ja Ryanair paarkümmend protsenti. Asi on lausa nii hea, et vaatasin hommikul peeglisse ja mõtlesin, kas minust on vanuigi geenius saanud? Või panin maailma börsidel nii-öelda punasele ja sain turu-jackpot'i?

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum