Allan Rajavee • 2. aprill 2019 kell 12:27

"Kuum tool": valitsuse nägu jääb ähmaseks

Riigikontrolör Janar Holm (paremal) ja finantsinspektsiooni juht Kilvar Kessler tõdesid, et valitsusliidu konsultatsioonide põhjal on väga keeruline hinnata, kuhu hakkab majandus liikuma.  Foto: Andras Kralla

President Kersti Kaljulaid kutsus neljapäevaks kokku uue riigikogu koosseisu, kuid pilt sellest, milline tuleb uus valitsus, on endiselt segane, tõdesid Äripäeva raadio otsesaates "Kuum tool" riigikontrolör Janar Holm ja finantsinspektsiooni juht Kilvar Kessler.

Kessler ja Holm ütlesid, et koalitsioonilepe ei peagi tulema ääretult detailne. Näiteks riigikontrolör Janar Holmi hinnangul annaks üldsõnalisem võimulepe ruumi soovitavate muudatuste põhjalikumaks analüüsiks just ministeeriumite ja ametnike poolelt.

Kommenteerides pangandusturgu tabanud rahapesukahtlusi, tõdes finantsinspektsiooni juht Kilvar Kessler, et tulevikus soovib finantsinspektsioon saada rahapesu probleemist terviklikuma vaate, mis ei keskendu ainult üksikutele pankadele, vaid vaatleb pangandusturgu tervikuna.

Kuula saadet "Kuum tool" Äripäeva raadio podcast'ide keskkonnast.

Hetkel kuum