• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Töösturid soovivad reklaamisoodustust ETVs

  Eesti tööstuse ja tööandjate keskliidu tegevdirektor Viljar Veskiväli ütles, et kolmapäevasel kohtumisel peaministriga räägiti programmi «Eelista eestimaist» käivitamisest riigitelevisioonis. Tema ütlusel on riiklikult toetatav reklaam riigitelevisioonis ainus võimalus ettevõttele reklaamisoodustust saada.
  «Minu isiklik seisukoht on, et kodumaiste toodete reklaami riigitelevisioonis tuleks teha täiesti ilma rahata või reklaam riigitelevisioonist üldse kaotada,» lausus Veskiväli. Ta lisas, et see programm puudutab esmajoones väikeettevõtlust. «Peaministri vastus polnud ei ega jaa,» nentis Veskiväli.
  ETV peadirektor Hagi ?eini sõnul tuleb töösturite ettepanekut kaaluda. Ta lisas, et reklaam on ETV-le tõsine sissetuleku allikas, mis aitab eelarvet tasakaalustada. Kui töösturite ettepanek toob meile tõsiseid majanduslikke tagasilööke, on see aga probleemne, märkis ?ein.
  Kuna 35 protsenti ETV eelarvest sõltub reklaamitulust, tuleb kõik head ideed läbi vaadata sellest küljest, mis see organisatsiooniga teeb, lausus ?ein. «Kui ta viib ära miljoneid kroone, siis tuleb vaadata, kuidas seda kompenseerida, aga teiselt poolt tuleb omamaist tootmist loomulikult toetada,» lisas ta.
  Samas märkis ?ein, et kuigi reklaamimahu suurenemine on hea, on ringhäälingu nõukogu vähendanud ETV-le lubatud reklaamimahtu 12 minutilt tunnis 8 minutile tunnis.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Triinu Järviste: kas Eesti haiglaid tohib piiramatult rahastada?
Euroopa Komisjon analüüsis hiljuti tehtud otsuses Eesti tervishoiusüsteemi rahastusmudelit ning andis hinnangu sellele, kas riik tohib haiglavõrgu arengukavas olevaid haiglaid erahaiglatele eelistada. Selle üle, mida riik ja omavalitsused komisjoni juhistest järeldama peaks ja kas erahaiglad peavad tõesti HVA haiglatele antud igasugust toetust pika näoga kõrvalt vaatama, arutleb advokaadibüroo TGS Baltic konkurentsiõiguse vandeadvokaat Triinu Järviste.
Euroopa Komisjon analüüsis hiljuti tehtud otsuses Eesti tervishoiusüsteemi rahastusmudelit ning andis hinnangu sellele, kas riik tohib haiglavõrgu arengukavas olevaid haiglaid erahaiglatele eelistada. Selle üle, mida riik ja omavalitsused komisjoni juhistest järeldama peaks ja kas erahaiglad peavad tõesti HVA haiglatele antud igasugust toetust pika näoga kõrvalt vaatama, arutleb advokaadibüroo TGS Baltic konkurentsiõiguse vandeadvokaat Triinu Järviste.
USA peamised indeksid punased
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: kaua tants kinnisvaraturul ja pinged tööturul veel kestavad?
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Andmekaitsele läbi sõrmede vaatamine maksab miljoneid
Korras andmekaitse ettevõtte sees tagab paremad partnerlussuhted ning tugevama positsiooni läbirääkimistelaua taga, samas kui probleemid võivad isegi tükk aega pärast nende likvideerimist tähendada mitme miljoni euro suurust trahvi.
Korras andmekaitse ettevõtte sees tagab paremad partnerlussuhted ning tugevama positsiooni läbirääkimistelaua taga, samas kui probleemid võivad isegi tükk aega pärast nende likvideerimist tähendada mitme miljoni euro suurust trahvi.