• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Raadile lennujaama territooriumile Euraasia makett

  «Eksperdid praakisid ajurünnaku käigus välja Raadi lennuvälja territooriumile vangla ja puriuisukeskuse rajamise idee, kuid leidsid, et väga sobiv oleks sinna rajada Euraasia makett,» ütles Tartu Raadi Lennujaama ASi juhataja Andrus Kilgi.
  Tema sõnul meenutab 610 hektari suurune lennuvälja krunt oma kujult Euraasiat ja sellist maketti pole veel kusagil loodud.
  «Ideed peeti küll üksmeelselt hullumeelseks, kuid samas suhteliselt kergesti rahastatavaks,» kommenteeris Kilgi. «Näiteks Saudi Araabia kohale saaks rajada tankla,» tõi ta näite.
  DEMCONi töörühma kuuluvad eksperdid Kreekast, Soomest, Poolast, Rumeeniast ja Eestist. Töörühma eesmärk on endistes sotsialistlikes riikides asuvate sõjaväeobjektide rahuotstarbeline efektiivne kasutamine.
  Töörühma tegevust finantseerib pooles mahus Euroopa Liit.
  Tartu Raadi Lennujaama AS kuulub võrdsetes osades Tartu ja Luunja vallale ning Tartu linnale. Tartu Raadi lennujaama omanikud on jõudnud arusaamisele, et nad tahavad lennuvälja panna erastamisele. Sobivamaks peetakse seda teha erastamisagentuuri kaudu rahvusvahelise konkursi teel.
  Seni pole veel kindlaks määratud pakkumise alghinda ja erastamistingimusi.
  Kas tulevane omanik tahab rajada Raadile Euraasia maketi, selgub alles pärast ettevõtte müügitehingut.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Einar Vallbaum: Narva-Jõesuu muulist sõltub erakordselt palju
Oluline osa Eesti turismitööstuse arengust takerdub Narva-Jõesuu lagunenud muuli taha, mille korrasolust sõltub eestlaste võime oma territoriaalvetes majandada., kirjutab Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Einar Vallbaum.
Oluline osa Eesti turismitööstuse arengust takerdub Narva-Jõesuu lagunenud muuli taha, mille korrasolust sõltub eestlaste võime oma territoriaalvetes majandada., kirjutab Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Einar Vallbaum.
Merko alustab Uus-Veerennis viienda etapiga
Merko Ehitus teatas esmaspäeval börsiteate vahendusel, et käivitab Tallinnas Uus-Veerenni korteriarendusprojekti viienda etapi.
Merko Ehitus teatas esmaspäeval börsiteate vahendusel, et käivitab Tallinnas Uus-Veerenni korteriarendusprojekti viienda etapi.
Raadiohommikus: verelaskmine aktsiaturgudel ja ämbrid LHV märkimisõigusega
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Ettevõtjad teevad katkiste kristallkuulide kiuste kasvuplaane
"Mul on kodus kristallkuul, aga sellel kuulil on üks nurk katki, et ega see väga hästi tööta," võttis plastitööstuse Estiko-Plastar juht Meelis Jürgens kokku segasel ajal järgmise aasta kasvuplaanide tegemise.
"Mul on kodus kristallkuul, aga sellel kuulil on üks nurk katki, et ega see väga hästi tööta," võttis plastitööstuse Estiko-Plastar juht Meelis Jürgens kokku segasel ajal järgmise aasta kasvuplaanide tegemise.