• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kui mobiiltelefon on varastatud

  1. Helista operaatori esindusse ning SIM-kaart suletakse, välistades kõnede võtmise omaniku arvel. Klient vastutab kõigi temalt varastatud SIM-kaardilt tehtud kõnede eest nii kaua, kui ta pole edastanud soovi oma SIM-kaart sulgeda.
  2. Palu sulgeda ka telefon. Pöördu operaatori esindusse, kus vormistatakse avaldus telefoni varguse kohta. Kaasa võta telefoni ostudokument (garantiikiri) või politseist toodud kriminaalasja ärakiri ning oma pass. Telefoni IMEI-kood kantakse nn musta nimekirja ning telefoni pole enam võimalik kasutada paljudes riikides.
  3. Pöördu kindlasti politseisse, kus vormistatakse varguse kohta avaldus ning algatatakse kriminaalasi. Politsei avalduse põhjal on võimalik telefoni edasist kasutamist jälgida. Ainult politseil on õigus teha operaatorfirmadele järelepärimised, kas telefoni nende võrgus kasutatakse. Operaatorfirma paneb politseid huvitanud telefoni nn halli nimekirja jälgimiseks.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Börs: USA turul parim nädal alates juunist
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
Piirangud lennutasid Rakvere firmas keskmise palga üle 4000 euro
Ühes Lääne-Virumaa ettevõttes oli mullu töötajate keskmine palk üle 4000 euro ning ettevõtte juhi palk 7600 eurot kuus. Eestis on nii kõrge pagatasemega ettevõtteid kokku 111, kirjutab Lääne-Virumaa Uudised.
Ühes Lääne-Virumaa ettevõttes oli mullu töötajate keskmine palk üle 4000 euro ning ettevõtte juhi palk 7600 eurot kuus. Eestis on nii kõrge pagatasemega ettevõtteid kokku 111, kirjutab Lääne-Virumaa Uudised.
FEB sai konkurendi ostuks loa
Kütte-, veevarustuse ja ventilatsiooniseadmete müüja FEB sai konkurentsiametilt loa osta taanlastelt samas valdkonnas tegutsev ettevõtte Vaga Tehnika Eesti.
Kütte-, veevarustuse ja ventilatsiooniseadmete müüja FEB sai konkurentsiametilt loa osta taanlastelt samas valdkonnas tegutsev ettevõtte Vaga Tehnika Eesti.