• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Citroen C3 tunnistati Saksamaal aasta autoks

  Autoajakirjanikud ja testsõitjad tunnistasid Citroen C3 Saksamaal aasta autoks ja Hollandis parimaks kompaktautoks, teatas automüüja AS Veho Eesti.

  Saksamaal valis 23 autoajakirjanikust koosnev ?ürii pärast kahepäevaseid testsõite 16 kandidaadi seast aasta autoks 2003 just Citroen C3, kirjutab Auto motor und Sport. Citroen kogus 174 punkti, mis on 33 punkti enam kui tema lähimal konkurendil. Eriti kõrge hinnangu said auto sarmikas välimus, omapärane disain, tagaistmel istujate mugavus, auto ohutus ja hea teelpüsivus.
  Hollandis sai Citroen C3 paima kompaktauto tiitli. Selle omistas talle Hollandi Autoklubi ajakirjanikest ning testisõitjatest koosnev ?ürii. Kõik ?ürii liikmed hindasid kõrgelt väikeauto salongi mahutavust ning sõitjate mugavust ning ohutust tagavaate lisaseadmete hulka.
  Eestis tuli Citroen C3 müügile käesoleva aasta suvel. Augustis alanud omanäoline reklaamikampaania tekitas uue väikeauto vastu elavat huvi. Linnapildis tõmbab Citroen C3 nii autojuhtide kui ka jalakäijate tähelepanu eelkõige just omapärase välimusega, mida on esile tõstnud ka kõik senised C3 ostjad.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Urmas Villmann: parim reklaamikanal on Lasnamäe kanal
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
PayPal lükkas Pinteresti ostujutud ümber
PayPal teatas, et vastupidiselt kuulujuttudele ei plaani ta osta sotsiaalmeediaettevõtet Pinterest.
PayPal teatas, et vastupidiselt kuulujuttudele ei plaani ta osta sotsiaalmeediaettevõtet Pinterest.
Raadiohommikus: aina uusi turge vallutav Eesti pank
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Alexela haagisetootja töötab tarnekriisi tõttu noateral
Pärast koroonakriisi paarinädalast kukkumist hakkas Alexela gruppi kuuluva Bestneti haagiseäri püstloodis üles minema. Suure kasvu kõrval on kerkinud aga järgmine probleem – tervisekriis kasvas üle tarnekriisiks, mis on korduvalt seadnud ohtu tehase töö.
Pärast koroonakriisi paarinädalast kukkumist hakkas Alexela gruppi kuuluva Bestneti haagiseäri püstloodis üles minema. Suure kasvu kõrval on kerkinud aga järgmine probleem – tervisekriis kasvas üle tarnekriisiks, mis on korduvalt seadnud ohtu tehase töö.