Aasta algas rekorditest toibumisega

ÄP 12. veebruar 2004, 00:00

Dollari nõrgenemine rõõmustas tarbijat: arvuti hind läks odavamaks. ML Arvutid müüs jaanuaris 15% võrra rohkem kui eelmisel aastal. Ordi juht Sulev Sisask jäi samuti tulemustega rahule, kuid oleks suuremana soovinud näha sülearvutite müüginumbreid. Takistasid tarneraskused. Peeter Kargu K-Arvutisalongist ütles, et sel aastal oli neil raskem aastatagusele jaanuarinumbrile järele jõuda, kuna osa tellimusi jäi siis ajapuudusel aasta lõpus rahuldamata ja lükkus uude aastasse, seekordse aastavahetuse eel aga jõuti klientide tellimused täita ja jaanuarikuuks ei jäänud ette suurt midagi.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 14:11
    Otsi:

    Ava täpsem otsing