Okk sai Atoneni vastu ootamatu liitlase

Aili Sandre 30. märts 2004, 00:00

Suurim ideedegeneraator valitsuses on majandus- ja kommunikatsiooniminister Meelis Atonen. Üks tema ideedest on Eesti Energia tükeldamine. Paraku suhtub reitinguagentuur Standard & Poors sellesse üsna ettevaatlikult, muutes Eesti Energia krediidireitingu negatiivseks, mis tähendab, et energiamonopol saab tulevikus laenu kallimalt kui seni. Energiafirma kurvastab kindlasti oma tulevikuväljavaadete halvenemise üle, ent samas naerab kahjurõõmsalt - reitinguagentuuri näol ilmus välja ootamatu liitlane Atoneni vastu.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 14:19
    Otsi:

    Ava täpsem otsing