Nokia juht Ollila jõudis Fortune?i tabelis Euroopa äriliidrite esikümnesse

Sirje Rank 02. august 2004, 00:00

Teisel kohal on ?veitsi ravimikontserni Novartis juht Daniel Vasella, esikümnes 8. kohal on Nokia juht Jorma Ollila.

Peamiselt koosneb nimekiri, kuhu pole pääsenud ühtegi naist, brittidest ja sakslastest. Ent esindatud on ka Prantsusmaa, Venemaa, ?veitsi ja Rootsi ärimehed. Rootsi ärimeestest on investeerimisfirma Investor juht Marcus Wallenberg 20. kohal ja IKEA asutaja Ingvar Kamprad 22. kohal.

Ajakirja Fortune Ameerika mõjukaimate ärimeeste pingerea tipus on üllatuslikult kaubandushiiu Wal Mart juht Lee Scott, kes edestab selliseid tuntud nimesid nagu Warren Buffett ja Bill Gates. USA pingereas on 25 äriliidri hulgas ka kolm naist, vahendab Dagens Industri.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 14:37
    Otsi:

    Ava täpsem otsing