Uus Portugali pood

Heidi Vihma 21. aprill 2006, 00:00

Tallinnas Mündi tänaval on kolm nädalat olnud avatud Portugali pood - Casa de Portugal. See on ainus Portugali toodete eripood Eestis. Põhiliselt on kaupluses müügil veinid. Pea kõik, kes juhtunud Portugali külastama, jäävad mõneks ajaks taga igatsema sealset värsket ja kerge mulliga "rohelist veini" - vinho verde't, mida tehakse riigi jahedamas põhjaosas. Nüüd saab seda osta ka Tallinnast, vinho verde't on mitmes hinnaklassis. On saada ka häid ja kuulsaid portveine, aga suurem osa 60 nimetusest on siiski kuivad veinid.

Veel müüakse mitut sorti kohvi. Riiulitelt leiab ka brändit, vahuveini, õli. Poe portugallasest omanik Pedro Medeiros de Almeida kavatseb müüma hakata ka oma kodumaa teesid, vürtse, maiustusi. Ta ei pea võimatuks, et kunagi tuleb müüki ka portugallaste üks lemmiksöök, kuivatatud soolatursk bacalhau.

Kaupluses mängib Portugali muusika ja jookseb video Portugali kaunite vaadetega.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:38
    Otsi:

    Ava täpsem otsing