Firmade koondumine on vesi aü veskile

Aili Sandre 05. juuli 2006, 00:00

Ettevõtete koondumine lubab hoida kokku nii ülalpidamis-, juhtimis- kui ka palgakulude pealt, saab maksta rohkem dividende, investeerida jne. Nii et kasulik omanikele igatahes. Samas on firmade konsolideerumine vesi ametiühingute veskile - hakkab toimuma ka koondumine "altpoolt". Vaadakem või hiljutist bussijuhtide surveavaldust ASile GoBus, mis on viimastel aastatel alla neelanud mitu väikest bussifirmat. Kui hiidlasest roolikeeraja saab tänu "teadlikematele" kolleegidele Tartust ja Pärnust paar tuhat krooni kuus palka juurde, pikeneb ka transporditöötajate aü nimekiri. Ametiühinguliikumine levib kiiremini.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 16:07
    Otsi:

    Ava täpsem otsing