Turumajandus, Halleluujah!

Henrik Aavik 14. juuli 2006, 00:00

Oh palavust! Puhkepäeva toimetamine konditsioneeritud kontoris on vist ainus jahe tegevus, mis Eestisse alles on jäänud. Samas aitab see soe ennast korralikult ära laadida, pole ju pime talv enam mägede taga, ta läheneb paratamatu kindlusega nagu puhkuse lõpp.

Siiski ei ole Puhkepäeva eesmärk pimedust ja kadu kuulutada, vaid aidata sisustada lugejatel allesjäänud kuumad suvepäevad nii tihedalt ja kvaliteetselt, et lühike allesjäänud leitsak tunduks õnneliku igavikuna kultuuri ja meelelahutuse maailmas. See on tehtav, kuna Eestis toimub kogu aeg rohkem sündmusi, kui kellelgi aega ja raha kulutada on.

Seega tänan mõttes turumajandusjumalat minu valikuvõimaluste eest ja asun juurdlema, kas peaksin minema Tartusse laululava murule plinkplonkima või Haapsalusse koledaid Soome kolle ja ilusaid Ameerika autosid vaatama. On ju Eesti täpselt nii suur, et igasse kohta jõuab minna, aga kahte kohta samal õhtul läheb paljuks. Ilmselt saab minule otsustavaks see, et pühapäeval esineb Haapsalus veel ka Chalice koos Tõnis Mäega - kontsert, millest ei tahaks ilma jääda.

Vastust küsimusele, kas kinodes on kliimaseade, ei tea ma ikka veel. Kui on, siis nende ilmade jaoks on see vähemalt kobarettevõttes liiga nõrk. Aga veidi parem seal siiski oli kui õues. Nii et ei teagi. Kui palavus ei lakka, lähen järgmisel nädalal jälle.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:40

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing