Parim äriidee - toeta õiget erakonda

Aili Sandre 07. september 2006, 00:00

Tundub, et varsti jäävad kõik Eesti ärijuhtimise koolitajad tööta (mis ju iseenesest pole paha, sest muudesse valdkondadesse vabaneb siis nii hädavajalikku uut tööjõudu). Põhjus selles, et nad ei ole ära jaganud uusi suundumusi äris ega saa neid seega ka ettevõtete juhtidele õpetada.

Nimelt on Eestis osutunud viimase aja parimaks äriideeks ja juhtimisvõtteks toetada rahaliselt õiget erakonda - siis osutub ka sinu äri edukaks. Näiteid ei ole vaja kaugelt otsida: Vjatšeslav Leedo, Oliver Kruuda, Toomas Annus jt on sidunud end sel moel Keskerakonnaga.

Kui koolitust pakub elu ise, milleks veel kallist raha elukaugetele koolitajatele pakkuda.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 16:14
Otsi:

Ava täpsem otsing