Ärilaused

29. september 2006, 09:55

Häid ütlemisi reedel 29. septembril ilmunud
lehtedest.

"Plaan on, et valemivihik oleks nagu Coca-Cola, mida saad osta igast riigist," valemivihikuid tootva OÜ Realister juht ja omanik Sten Saar
Äripäev.

"Eesti vaene ei ole loodetavasti nii loll, et loodab liigväikse teki üksteise pealt ära kiskumisega oma olukorda parandada – suuremat tekki on vaja, härrased," majandusteadlane Andres Arrak, Äripäev.

"Kui tahame kiiret Eestit, siis on ohtlik tahta samas aina ja vaid sagivaid kodanikke, kellel pole selge, kuhupoole peaks kiirustama, või nagu kirjutas ligi pool sajandit tagasi August Sang: staabikindral peaks sihiga koos nägema ka järelväe saba," Peeter Oleski meelest peaks riik olema kodanikule arusaadavam, SL Õhtuleht.

"Ma ei ole mingi rassist ega nats, kuid see oleks viis, kuidas tähelepanu tõmmata ja midagi pulli teha, pealegi on sõjast ju nii palju aega möödas,” laulja Maarja, vahepealsest soovist panna oma bändi nimeks Führers, SL Õhtuleht.

"Rahvaliiduga lähedalt seotud skandalist Arne Otter laamendab Tartu linnas ning keerab busse külili, keskerakondlane Märt Sults röögib vihast lõõmavate silmadega Riigikogu liikmeid riigireetmises süüdistaval meeleavaldusel – ometi ei näe me ajalehtedes pealkirju – "Terroristlik rühmitus Rahvaliit külvas kaost” või "Kesk-psühhopaadid rikkusid jälle avalikku korda,” muusik Mihkel Raud, Eesti Päevaleht.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
29. September 2006, 09:54
Otsi:

Ava täpsem otsing