Meie kangelased

Lennart Beat 04. aprill 2008, 00:00

Taneli ja Co inglisekeelne CD pole otseselt meie turu jaoks tehtud. Juba Live Nationi logo ümbrisel näitab rohkem, kui tõsiseid kavatsusi mujal. Too firma on maailma suurimaid kontserdikorraldajaid ja mina näen just neid siia saabunud staarisaju põhjustajatena. Suurem liiga, teised standardid - võrdlen neid pigem Nickelbacki kui Smilersiga. Esialgu on selle sisuliselt best of'i töökeel muidugi võõras, sest "Queen Witch" pole ju päris "Kuu on päike". Ka on Tanelil emakeeles laulmisel rohkem väge sees ja väljamaalased, vaesekesed ei saagi kunagi mõistma, miks The Sun erakordne bänd on. Tõlkimatu, nagu meie musta leiva kontseptsioon. Kuulates uusimat singlit "See on see" sain aru, milline luksus on omada kohalikku, vaimulähedast lemmikbändi. Isegi tõenäosus nendega hotshot'e juua pole väike ning need teatavasti ühendavad rahvast ja rahvusi sama hästi kui hümn.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:53
    Otsi:

    Ava täpsem otsing