Nagu suur ees, nõnda väiksem järele

ÄP 13. august 2008, 00:00

Alles hiljuti ilmutas Rae vald haruldast välispoliitilist julgust, avaldades toetust Gruusiale, kelle ellu sekkus Venemaa. Uudisekünnise ületasid Rae härrad sellega kaunikesti puhtalt, kuna kohalikel omavalitsustel välispoliitikat ei ole.

Nüüd aga teatas Harju maavanem Värner Lootsmann samavõrd ootamatult, et tervitab Rae valla soovi võtta enda hoole alla naabruses asuv Kiili vald. Paraku ei teadnud Kiili vald sest toredast mõttest midagi.

Tundub kuidagi tuttav. Varsti saadetakse Kiili paar tursket meest rahu hoidma ja ...

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing