Nagu suur ees, nõnda väiksem järele

ÄP 13. august 2008, 00:00

Alles hiljuti ilmutas Rae vald haruldast välispoliitilist julgust, avaldades toetust Gruusiale, kelle ellu sekkus Venemaa. Uudisekünnise ületasid Rae härrad sellega kaunikesti puhtalt, kuna kohalikel omavalitsustel välispoliitikat ei ole.

Nüüd aga teatas Harju maavanem Värner Lootsmann samavõrd ootamatult, et tervitab Rae valla soovi võtta enda hoole alla naabruses asuv Kiili vald. Paraku ei teadnud Kiili vald sest toredast mõttest midagi.

Tundub kuidagi tuttav. Varsti saadetakse Kiili paar tursket meest rahu hoidma ja ...

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing