Kas on häbi, ajakirjanikud?

Koit Brinkmann 01. september 2009, 00:00

Tallinna elanike maksude toel väljaantav ajaleht Pealinn on üks kummastav lugemine. Lisaks linnavõimu iga istumise ja astumise jäädvustamisele luuakse numbrist numbrisse positiivset fooni ainult võimupartei Keskerakonna tegemistele.

Valimiste liginedes on aga piire veelgi nihutatud. Vastaspoolt materdavate lugude juurde ei panda enam isegi autori nime. Ehkki avaldatud sõnade ja faktide õigsuse kohta peab keegi vastutama või vähemalt peab saama kelleltki küsida, miks nii kirjutasid.

Kas artikleid vorbitaksegi erakonna kontoris ning Pealinna toimetusse kuuluvatel ajakirjanikel on lihtsalt häbi oma nime selliste lugudega siduda?

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 18:12
    Otsi:

    Ava täpsem otsing