Kadrin Karner • 28. september 2010 kell 15:30

"Helistage Toobalile!"

Keskerakondlased Kadri Simson ja Jüri Ratas erakonna arvete arestimist ja 11 miljoni kroonist võlga Facio Ehituse ees kommenteerida ei tahtnud, soovitades erakonna peasekretäri Priit Toobali poole pöörduda.

„Igapäevaste arvetega tegeleb meil erakonnas Priit Toobal,“ ütles Keskerakonna riigikogu fraktsiooni esimees Kadri Simson ning lisas, et ilmselt tasutakse arve selle nädala jooksul.

Umbes sama vastuse andis ka fraktsiooni liige Jüri Ratas. „Nii nagu erakondades ikka, sellise igapäevase tegevuse eest kannab hoolt ja vastutust peasekretär, nii et selle teemaga peaksite kindlasti temale helistama,“ ütles Ratas.

Ta avaldas lootust, et peasekretär suudab lähipäevadel võlaküsimuse ära lahendada. Kuidas see olukord mõjutab Keskerakonna mainet? „Teate ma ütlesin teile, et sellega tegeleb peasekretär ja ta peab selle küsimuse ära lahendama. Ma tänan teid,“ lõpetas Ratas järsku kõne.

Hetkel kuum