Endine tippametnik sai pistise pärast tingimisi vangistuse

Anne Oja 11. jaanuar 2011, 00:00

Hirvesoole pistise andmises mõistis kohus süüdi ASi Jupiter Plus ning määras firmale 19 000 euro (ligi 298 000 krooni) suuruse rahalise karistuse. OÜ Fortestari ja selle juhatuse liikme Andrus Märtsoni mõistis kohus õigeks, ütles maakohtu pressiesindaja Kristina Ots ERRi uudisteportaalile. Egon Hirvesoo ei osanud eile veel öelda, kas ta plaanib kohtuotsuse vaidlustamist.

Kaitsepolitsei materjalide järgi võttis Egon Hirvesoo tehnilise järelevalve inspektsiooni peadirektori asetäitjana turujärelevalve alal 2007. aastal lõhkematerjali konteinerhoidla kasutamis- ja käitamisloa väljastamise eest Hasso Hirvesoo vahendusel Jupiter Plusilt 12 000 krooni, millest 4000 krooni sai tema vend Hasso. Hasso Hirvesoo suhtes lõpetas riigiprokuratuur kriminaalasja avaliku menetlushuvi puudumise tõttu.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 18:45
    Otsi:

    Ava täpsem otsing