Teder plaanib Eestis raha keerutada

Kaisa Gabral 14. juuni 2011, 07:12

Viimasel ajal pigem Ukrainas investeerinud ettevõtja Hillar Teder on otsustanud Eestis ette võtta skandaalse admiraliteedi basseini äärse kinnistu ning ehitada sinna uudne nn suletud linnaruum.

“Meil on see sadama ala, millega me tegeleme. Umbes 10 aastat on möödas sellest ajast, kui me selle krundi ostsime,” viitas Teder skandaalsele kinnistule, mis mõnda aega tagasi meedia maurkoertel magusalt hambus oli.

Tederi hinnangul peaks käesoleva aasta jõuludeks olema projekti järgmised pildid ja mudelid valmis. “Kui me leiame, et see on see, mida me tahame teha ja leiame investorid, siis tuleks see koos linna ja kohalike võimudega üle vaadata,” lausus Teder

Loe Hillar Tederi plaanidest skandaalse kinnistuga pikemalt SIIT!

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
16. June 2011, 14:08
Otsi:

Ava täpsem otsing